Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων Σεπτέμβριος 2012


Ινστιτούτο Ψυχικών Ερευνών
      Μη Κερδοσκοπικό/Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων Σεπτέμβριος 2012

 Σάββατο 15 -9-2012  Σεμινάριο "Η Δύναμη Του Μπορώ "

Μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία των ψυχικών δυνάμεων και ικανοτήτων του ανθρώπου. Το Σεμινάριο  που θα Αλλάξει την ζωή σας για πάντα. Για πρώτη φορά στην Κύπρο από τον Χαράλαμπο Σολέα ένα σεμινάριο εμπειρία ζωής που θα μιλάτε για αυτήν για πολύ καιρό. Στο σεμινάριο περιλαμβάνετε και Πυροβασία.  

Τρίτη -18 -9 -12  Μαθήματα Αυτογνωσίας Χαρούμενος Άνθρωπος .

Σειρά μαθημάτων κάθε Τρίτη όπου θα αναλύονται θέματα αυτογνωσίας σε ένα περιβάλλον γεμάτο γέλιο, χαρά, παιχνίδια και βιωματικές ασκήσεις. Κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο στον τρόπο εκπαίδευσης, απόκτησης γνώσεων και ικανοτήτων. Το γέλιο ως φάρμακο και τρόπος ζωής. Χαρούμενοι Χαρούμενοι Ανθρώποι.

22 & 23  - 9  The Professional Practitioner Training Course Κύπρος

Τώρα και στην Κύπρο Επαγγελματική Εκπαίδευση Στην Κλινική Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία. Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Υπνοθεραπεία είναι ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνάδει με το National Core Curriculum του Ηνωμένου Βασιλείου για σχολές Υπνοθεραπείας.
 
Πέμπτη 27 - 9   Αυτό-Ύπνωση Για Επίτευξη Στόχων.

Η επιτυχημένη σειρά 8 μαθημάτων που θα αλλάξει την ζωή σας. Δεκάδες άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει αυτήν την σειρά μαθημάτων έχουν επιτύχει τους στόχους τους. Αλλάξτε και επιτύχετε ότι εσείς θέλετε με την δύναμη τις αυτό – ύπνωσης.

29 & 30 - 9  The Professional Practitioner Training Course Αθήνα

Τώρα και στην Ελλάδα Επαγγελματική Εκπαίδευση Στην Κλινική Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία. Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Υπνοθεραπεία είναι ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνάδει με το National Core Curriculum του Ηνωμένου Βασιλείου για σχολές Υπνοθεραπείας.


Για περισσότερες πληροφορίες & Εγραφές
τηλ. 70005750 ή στην ιστοσελίδα  www.soleas.eu
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου