Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων Μαίου - Ιουνίου 2012


       Ινστιτούτο Ψυχικών Ερευνών
              Μη Κερδοσκοπικό/Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο
 
Ημερομηνίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων 2012

19 - 5 "Η Δύναμη Του Μπορώ’’
Μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία των ψυχικών δυνάμεων και ικανοτήτων του ανθρώπου.
Το Σεμινάριο  που θα Αλλάξει  την ζωή σας για πάντα.
Ένα σεμινάριο εμπειρία ζωής που θα μιλάτε για αυτήν για πολύ καιρό. Στο σεμινάριο περιλαμβάνετε και Πυροβασία. Ασκήσεις Ενδυνάμωσης του Εγώ, Αυτοπεποίθησης και Αυτοεκτίμησης. Τεχνικές για Επίτευξη Στόχων.

 

26 – 5  Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης E.F.T – M.A.A.N

Τις Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT-Μ.Α.Α.Ν ,μπορείτε να τις μάθετε άμεσα, γρήγορα και με ελάχιστο  οικονομικό κόστος και να τις εφαρμόζετε στον εαυτό σας ή/και στους πελάτες σας με απίστευτα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο! Απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα που σας ταλαιπωρούν για χρόνια, μάθετε μια τεχνική που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να διώξετε από την ψυχή σας όλα τα παλιά αρνητικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζετε κάθε καινούργια εμπειρία που συνοδεύετε από αρνητικά συναισθήματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.

 

9 & 10 - 6   USUIREIKI 2 Διήμερο

Σεμινάριο Δευτέρου βαθμού Ρείκι. Μάθατε την Ιαπωνική μέθοδο αυτοθεραπείας, ήρθε ο καιρός να μάθετε την χρήση του Ρείκι για θεραπεία άλλων. Μετά από αυτό το διήμερο θα μπορείτε να χαρίσετε σε άλλους ανθρώπους την ενέργεια του Ρείκι ώστε να ξεπεράσουν προσωπικά προβλήματα και καταστάσεις στην ζωή σας. Πιστοποιημένο USUI RYOKO REIKI DIPLOMA

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην Λευκωσία. Αν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός ατόμων μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε και σε άλλες πόλεις καθώς και στο εξωτερικό. Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία με το Ι.Ψ.Ε για διοργάνωση  σεμιναρίων επικοινωνήστε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες & Εγραφές τηλ. 70005750 ή στην ιστοσελίδα www.soleas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου