Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

Η ΥΠΝΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ,
Η ΥΠΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΔΗΛ. ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.
ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΥΠΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΘΙΣΜΩΝ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ-Α ΣΤΗΝ ΖΩΗ.
Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΥΠΝΩΣΗΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
“Έχει ανατείλει η εποχή όπου οι άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης αναζητάνε να μάθουν για τα μυστήρια του νου και τις περιπέτειες της ψυχής.”
Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
Η μετενσάρκωση είναι μια από τις πιο παλιές φιλοσοφίες της ζωής κι αν σήμερα έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι επειδή συσχετίζεται άμεσα με την πνευματικότητα και την ψυχολογία.
Σαν θεωρία, η μετενσάρκωση υποδεικνύει ότι η ψυχή επιστρέφει στην ανθρώπινη ύπαρξη, ξανά και ξανά, μέσα από φυσιολογικούς κύκλους γεννήσεων και θανάτων, για να πετύχει την πνευματική της ανάπτυξη.
Τι είναι αυτό που ενσαρκώνεται ξανά και ξανά;
Η ψυχή είναι που ενσαρκώνεται, με την προηγούμενη προσωπικότητα να είναι μια υποσυνείδητη υπο-προσωπικότητα.
Ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας της μετενσάρκωσης είναι, και αυτό πρέπει να κατανοηθεί, ότι είμαστε ψυχές που κατοικούμε μέσα σ’ ένα σώμα, και όχι σώματα που έχουν μια ψυχή. Το πεπρωμένο της ψυχής, βέβαια, είναι να επιστρέψει από εκεί που ξέφυγε, και σε Αυτόν που τη δημιούργησε.
Η κάθε εμφάνιση της ψυχής στη γη γίνεται για να εκπληρώσει ένα συγκεκριμένο σκοπό.
Οι προηγούμενες ζωές επηρεάζουν τις τωρινές μας επιλογές, θετικά και αρνητικά. Χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες των προηγούμενων ζωών, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε εποικοδομητικά τα τωρινά προβλήματα.
Οι σχέσεις προηγούμενων ζωών, αν δεν λυθούν ούτε σε αυτή τη ζωή, θα φορτωθούν στην ψυχή σε μια μελλοντική συνάντηση.
Ταλέντα προηγούμενων ζωών μπορούν να αφυπνιστούν σε αυτή τη ζωή.
Στα όνειρα, πρότυπα λόγου, αντιδράσεις σε ήχους και οσμές, μπορεί να είναι ενδείξεις προηγούμενων ζωών.
Μεταφέρονται, επίσης, από ζωή σε ζωή, ασθένειες, όπως και προτιμήσεις, πιστεύω, φιλοσοφίες, μίση, έρωτες και πάθη. Αν όλα αυτά δεν τα ξεφορτώσουμε, η δραπέτευση προς την ελευθερία και το νέο ξεκίνημα προς ένα νέο ορίζοντα, μια νέα ζωή, παραμένουν απατηλά όνειρα.

Nα είστε βέβαιοι ότι ένα μέρος της ψυχής σας λαχταρά και περιμένει να παρακολουθήσετε μια αναδρομή. Με την επιλογή αυτή, ανοίγετε μια πόρτα, όχι μόνο στο παρελθόν σας, για να κατανοήσετε την τωρινή σας ζωή, αλά και για να ατενίσετε ένα ελπιδοφόρο μέλλον που έρχεται, με πολλά μηνύματα από τις τέσσερις γωνιές της γης.

Για προσωπικό ραντεβού και συνεδρίες τηλ. 70005750 www.soleas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου