Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων 2011

            Ινστιτούτο Ψυχικών Ερευνών
      Μη Κερδοσκοπικό/Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο

Ημερομηνίες Διεξαγωγής Σεμιναρίων 2011

ΝΕΟ –24 & 25  Σεμπτεμβριου
"Η Δύναμη Του Μπορώ και Συναισθηματική Απελευθέρωση μέσω Αναδρομών". Ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό. Πυροβασία, Αναδρομή σε Προηγούμενη Ζωή, Συναισθηματική Απελευθέρωση κ.α.

6 - Οκτωβρίου  Ύπνωση Για Επίτευξη Στόχων 7 δίωρα μαθήματα
Νέος κύκλος μαθημάτων Ύπνωσης για επίτευξη στόχων. Η επιτυχημένη σειρά μαθημάτων με δεκάδες απόφοιτους. Επιτύχετε και εσείς ότι θέλετε στην ζωή σας με την δύναμη τις Ύπνωσης.

22 - Οκτωβρίου    REIKI 1
Σεμινάριο Πρώτου βαθμού Ρείκι. Μάθατε την Ιαπωνική μέθοδο αυτοθεραπείας, ήρθε ο καιρός να μάθετε την χρήση του Ρείκι στην ζωή σας. Μετά από αυτό το διήμερο θα μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας την ενέργεια του Ρείκι ώστε να ξεπεράσετε προσωπικά προβλήματα και καταστάσεις στην ζωή σας.

19 – Νοεμβριου  Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης TFTEFT
Τις Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης TFT & EFT,μπορείτε να τις μάθετε άμεσα, γρήγορα και με ελάχιστο  οικονομικό κόστος και να τις εφαρμόζετε στον εαυτό σας ή/και στους πελάτες σας με απίστευτα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο!


Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην Λευκωσία. Αν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός ατόμων μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε και σε άλλες πόλεις καθώς και στο εξωτερικό. Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία με το ΙΨΕ για διοργάνωση  σεμιναρίων επικοινωνήστε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες & Εγραφές τηλ. 70005750 ή στην ιστοσελίδα www.soleas.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου